Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-09@14:52:15 GMT

پیامبر(ص) مردم را با مکارم اخلاق مسلمان کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۷۳۶۴۶

پیامبر(ص) مردم را با مکارم اخلاق مسلمان کرد

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه در مراسم جشن مبعث که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، با تبریک این عید بزرگ، اظهار کرد: شب مبعث بسیار عظیم و سرآغاز مناسبت‌های دیگر نظیر نیمه شعبان، موالید ائمه معصومین(ع) و شب قدر است.‌

وی با بیان این‌که شش قرن پس از حضرت عیسی(ع) خداوند بر بشریت منت نهاده و پیامبر اسلام(ص) را از بین آنان برگزیده است، عنوان کرد: این منت چنان عظیم است که در آیات قرآن کریم خداوند می‌فرماید به میزانی که مرا دوست دارید از پیامبر(ص) اطاعت کنید و از ایشان جلو نزنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی درباره عظمت پیامبر اسلام(ص) تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم هیچ‌گاه پیامبر(ص) را به نام او صدا نزده است و از مسلمانان نیز خواسته که چنین باشند، بلکه ایشان را با القابی نظیر «یا ایها الرسول» ندا داده است.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه 157 سوره اعراف به تبین چندین ویژگی پیامبر(ص) پرداخته و بیان کرد: پیامبر(ص) پس از بعثت با مخالفت زیادی از سوی بستگان و اقوام مواجه شد در این میان حضرت ابوطالب(ع) عموی پیامبر(ص) با ایمان پنهانی به اسلام از ایشان حمایت کامل می‌کردند.

وی با استناد به روایتی از امام سجاد(ع) درباره حضرت ابوطالب(ع) گفت: اگر ایمان حضرت ابوطالب(ع) در یک کفه و ایمان شیعیان در کفه دیگر قرار گیرد ایمان حضرت ابوطالب(ع) برتر خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: برخی از شیعیان تصور می‌کنند حضرت ابوطالب(ع) به اسلام ایمان نداشت و این جای تآسف دارد چراکه ایشان با ایمان قوی به اسلام از پیامبر(ص) دفاع کردند.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه پیامبر(ص) پس از بعثت در طول 23 سال رسالت، بلا، شکنجه و سختی فراوانی را تحمل کردند که بتوانند تمدن اسلامی را ایجاد کنند، ابراز کرد: گاهی ما نمی‌توانیم یک خانواده که محیطی بسیار کوچک است را اداره یا مدیریت کنیم، ایجاد یک تمدن بر مبنای خداپرستی و اخلاق در میان مردم بت‌پرست کاری بسیار دشوار است که با دادن همه پول دنیا هم ممکن نیست.

وی در تبیین این مسئله با بیان اینکه پیامبر(ص) مردم را نه با پول بلکه با مکارم اخلاق جذب دین اسلام کرد، گفت: بر اساس آیات قرآن کریم پیامبر(ص) دارای خلق عظیم، سخاوت و گذشت بسیار بودند، برای حرکت در مسیر ایشان چنین ویژگی‌هایی باید در زندگی ما الگو باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان این‌که پیامبر(ص) 9 ویژگی‌ داشتند که از آنها برای هدایت مردم استفاده کردند، اظهار کرد: نخستین ویژگی پیامبر(ص) اخلاص ایشان بود که رسالت خود را فقط برای خدا انجام می‌دادند و تحت تاثیر سرزنش یا تشویق دیگران قرار نمی‌گرفتند.

این استاد حوزه و دانشگاه ابراز کرد: اگر مسئولی برای خدا کار کند در انتخابات چهره دیگری را تخریب نمی‌کند، دروغ‌پراکنی، معصیت یا تشویش افکار عمومی را در پیش نمی‌گیرد، در اسلام هدف و وسیله هر دو باید مقدس باشد بنابراین شخص حق ندارد با دروغ رأی کسب کند.

وی افزود: علت محبوبیت امام راحل و رهبر معظم انقلاب در این است که اخلاص داشته و دورو نبوده و نیستند، امام راحل فرمودند «وای برما اگر بر سر سفره‌ای بنشینیم که با خون شهداء فراهم شده اما بر آن خیانت شود»، امروز آن مسئولی که ولنگاری مالی، کلامی و رفتاری دارد چگونه می‌تواند جواب خانواده شهدا را بدهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی ادامه داد: اگر در جامعه اسلامی مسئولی به قدرت برسد و خیانت کند بسیار تأسف‌آور است؛ چرا کسی که بر سر سفره شهدا نشسته صندوق فلان جا را تخلیه می‌کند، چنین افرادی در قیامت وارد جهنمی به نام مرصاد می‌شوند که محل خائنان به اموال مردم است.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به ویژگی دیگر پیامبر(ص) گفت: پیامبر(ص) انسانی معتدل بودند و از تندروی پرهیز داشتند، انسان باید در همه امور معتدل باشد، اسراف و ثروت‌اندوزی نوعی تندروی است که باید از آن پرهیز کرد.

وی با تبیین خصوصیت دیگر پیامبر(ص) مبنی بر عدل ایشان، ابراز کرد: پیامبر(ص) همواره عدالت را رعایت می‌کردند، رعایت عدالت در همه جا امری ضروری است، گاهی انسان هنگام عصبانیت عدالت را فراموش می‌کند که این به ضرر خود فرد و جامعه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان این‌که عدالت فقط مخصوص قوه قضائیه نیست، گفت: اگر در جامعه ما عدالت توسط مردم رعایت می‌شد امروز ما 15 میلیون پرونده قضایی نداشتیم.

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان با اشاره به سه ویژگی دیگر پیامبر(ص) خاطرنشان کرد: خداوند خطاب به پیامبر(ص) فرمودند ای پیامبر سکوتت فکر، نگاهت عبرت و کلامت ذکر باشد، پیامبر(ص) همواره بر این خصوصیات آراسته بودند که توانستند جامعه جاهلی را به جامعه اسلامی تغییر دهند.

عصمت علی‌آبادی

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س)

جزئیات جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها اعلام شد. - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام مهدی حسین زاده مدیر روابط عمومی و تبلیغات حرم حضرت معصومه (س) در گفتگو با خبرنگار تسنیم در قم جشن‌های دهه کرامت در حرم مطهر بانوی کرامت را اعلام کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین زاده اظهار داشت: بر اساس این گزارش جشن‌های دهه کرامت با اجتماع بزرگ دختران دانشجو از امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت آغاز شد که این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا پناهیان، مداحی سید مهدی میرداماد و حسن شالبافان، شعرخوانی سید حمیدرضا برقعی و اجرای نجم‌الدین شریعتی در شبستان امام خمینی (ره) این حرم مطهر برگزار شد.

وی افزود: آیین خطبه خوانی خادمان و زائران حرم مطهر بانوی کرامت نیز با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس‌دفتر مقام معظم رهبری، قرائت خطبه توسط عباس حیدرزاده و شعرخوانی مجید تال پنجشنبه 20 اردیبهشت از ساعت 7:30 در شبستان امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

مدیر روابط‌عمومی و تبلیغات حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها گفت: اجتماع بزرگ دختران هلال‌احمر نیز با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین مؤمنی، مداحی حسن شالبافان و شعرخوانی صابر خراسانی پنجشنبه 20 اردیبهشت رأس ساعت 16 در شبستان امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

 حجت الاسلام والمسلمین حسین زاده بیان کرد: همچنین آیین نقاره‌زنی شب میلاد حضرت معصومه (س) پنجشنبه 20 اردیبهشت از ساعت 18:45 برگزار می‌شود و در ادامه بعد از نماز عشا مراسم جشنی با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسعود عالی، مولودی‌خوانی سید مجید بنی فاطمه و قرائت دعای کمیل توسط سید مهدی میرداماد در شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: همچنین محفل در پناه بانو در بامداد روز جمعه مصادف با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) با قرائت دعای کمیل توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرزامحمدی از ساعت 1:30 در شبستان امام خمینی (ره) برپا می‌شود.

 مدیر روابط‌عمومی و تبلیغات حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها گفت: قرائت دعای ندبه صبح روز میلاد بانوی کرامت نیز با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی، قرائت دعای محمدرضا طاهری و مولودی‌خوانی حسین طاهری از ساعت 6 صبح در شبستان امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین زاده اظهار داشت: جشن بزرگ خانوادگی به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) با حضور عوامل برنامه محفل و مداحان، سخنرانان و هنرمندان بزرگ کشور جمعه 21 اردیبهشت در میدان آستانه برگزار می‌شود که این مراسم از ساعت 16 تا اذان مغرب ویژه دختران و از بعد از نماز مغرب تا ساعت 24 به‌صورت خانوادگی خواهد بود.

وی افزود: جشن شام میلاد حضرت معصومه (س) نیز با سخنرانی آیت‌الله سید محمدمهدی میرباقری، مداحی محمود کریمی و شعرخوانی صابر خراسانی در شبستان امام خمینی (ره) حرم بانوی کرامت برگزار می‌شود.

 مدیر روابط‌عمومی و تبلیغات حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها گفت: در ادامه یکشنبه 23 اردیبهشت‌ماه از ساعت 7:30 آیین خطبه خوانی 2 هزار نفری بانوان با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین مؤمنی و مداحی حسن اسداللهی در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر برگزار می‌شود.

 وی عنوان کرد: دوشنبه 24 اردیبهشت‌ماه نیز اجتماع بانوان سادات از ساعت 16 در شبستان حضرت نجمه خاتون حرم مطهر بانوی کرامت و سه‌شنبه 25 اردیبهشت‌ماه نیز عصر شعر بانوان از ساعت 16 در شبستان حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود.

 مدیر روابط‌عمومی و تبلیغات حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها گفت: در طول دهه کرامت هر شب مراسم جشن با سخنرانی آیات و حجج‌اسلام و المسلمین میرباقری، رفیعی، عالی، ماندگاری، فرحزاد حسینی قمی، میرهاشم حسینی، تراشیون، آقامیری و پناهیان، و مداحی محمود کریم، عباس حیدرزاده، سید مجید بنی فاطمه، سید مهدی میرداماد، حسن شالبافان، سید علی حسینی‌نژاد، سید رضا تحویلدار، رضا ایزدی، حمزه علیپور، علی مهدوی‌نژاد و یزدان ناصری به همراه اجرای سرود، شعرخوانی، مسابقه و اهدای جوایز در شبستان امام خمینی (ره) بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.

انتهای پیام

 

دیگر خبرها

  • شریعت اسلامی از زنان صیانت می کند
  • محبت به اهل بیت (ع) از نعمت های الهی است
  • نقش بی بدیل حضرت رضا(ع) در همبستگی ملی و معنویت مردم ایران اسلامی
  • جایگاه ویژۀ دختران در اندیشه اسلامی
  • آیت الله رمضانی: علمای مسلمان باید صلح عادلانه را در جهان اسلام تبیین کنند
  • اعلام جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س)
  • پیام آیت‌الله مکارم‌شیرازی به نکوداشت آیت‌الله ﻻری(ره) ‌
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • شهید مطهری الگویی وارسته برای نسل امروزی است