Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمود گلزاری، وجودی مملو ازعلم و دین است. شخصیتی ست که هر چه به دنبال مشابه او گشتم، بیادم نیامد، مگر شادروان علامه جعفری. می پرسید این دو چهره، چگونه تشابهی به یکدیگر دارند؟ پاسخش را در ده شاخص زیر می دهم:

1- ایمان عجیبی به روانشناسی داشتند. عمیق، پایدار، عاشق، پیگیر و روشمند.

2- ایمان عجیبی به دین و معنویت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمیق، پایدار، عاشق، پیگیر و روشمند.

3- فروید را و روانکاوی را بخاطر خودخواهی خودشان در پس امیال وسوسه گرشان به باد نقد و نفرین نمی گرفتند.

4- دین را، پیامبر(ص) و علی و امام حسین را بخاطر منافع، پست و مقام و منافع حکومتی خودشان به باد تعریف و تمجید و چاپلوسی نمی گرفتند.

5- کلامی از دین نمی گفتند مگر اینکه علمی باشد و زمانی که از علم سخن می گفتند، لبریز از ایمان و دین و معنویت بود.

6- روانشناسی، مشاوره و روانپزشکی را علوم غریبه نمی دانستند و عظش، ولع و شوقی در به روز کردن خودشان با آنها داشتند.

7- وقتی که سخن می گفتند چه مخاطب شان دانشگاهی بود و چه مردم، یک سخن بود.

8- در همنشینی با آنها قادر به جدا کردن علم مادی ازعلم دینی نبودی و دربیان این دو تن به سختی کلام روحانی را از کلام عقلانی و علمی می توان جدا کرد.

9- توهین، تهاجم، خشم، حمله، بدگویی، عصبیت، نومیدی و ده‌ها ویژگی مشابه را که در بسیاری چون آنان دیده بودم؛ ندیدم.

10- دلبستگی عجیبی به انستیتو روانپزشکی تهران داشتند و بخشی از زندگی خود و افتخار وجودی خود را به انستیتو هدیه کردند.

اینک خوشحالم که استاد گلزاری را در کنار خود برای دفاع از روانشناسی علمی داریم که روزی قصد انحلالش را داشتند؛ و خوشحال تر اینکه قسم و قول استاد علامه جعفری را برای قدردانی از آن در حافظه خود مرور می کنم و اینک در متن تاریخ به ثبت می رسانم. روزی که علامه جعفری گفت: « من حاضرم برای شناخت کامل روانشناسی، جلسات مکرر به انستیتو بیایم تا دانش خودم را از یونگ به دانش امروزی دنیا برسانم»

دکتر جعفر بوالهری، روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

پاسداشت مکتوب دکتر محمود گلزاری در گروه نخبگان خبرآنلاین

کد خبر 1325879

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمود گلزاری روانشناسی نخبگان خبرآنلاین عراق ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ آلودگی هوا باشگاه پرسپولیس نجف اشرف سهمیه بندی بنزین سینمای ایران افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۱۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از این دانشگاه خبر داد و گفت: تعداد زیادی از آن‌ها، وزیران کابینه‌های قبلی و فعلی دولت و در حال خدمت‌گزاری به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش ایسنا، عبدالله معتمدی در آیین تقدیر از دانشجویان رتبه برتر کنکور سراسری، دانشجویان برتر المیپاد علمی دانشجویی و رتبه‌های اول تا سوم پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی تاکید کرد: دانشجویان مایه خرسندی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. امیدوارم آن‌ها قدر این استعداد و ظرفیت خود را بدانند و خدمت به خلق را در راس امور قرار بدهند.

وی با اشاره به قدمت ۶۵ ساله دانشگاه علامه‌طباطبائی، افزود: این دانشگاه تاکنون حدود یکصد هزار دانش‌آموخته داشته که تعداد زیادی از آن‌ها، وزیران کابینه‌های قبلی و فعلی دولت و در حال خدمت‌گزاری به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. همچنین در راس این دانشجویان، ده‌ها شهید والامقام مانند شهید ابراهیم همت قرار دارند.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی ادامه داد: ظرفیت دانشگاه را دانشجویان فراهم می‌کنند و آن‌ها در حال خدمت به کشور برای پیشرفت و کمک به ساختارها و سازمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دانشگاه علامه طباطبایی، وی درباره حضور دانشجویان در دانشگاه و کلاس درس، اظهار کرد: به نسبت حضور فعال دانشجویان در کلاس‌های درس، سطح کلاس‌ها بالا می‌رود. هنگامی که دانشجویان فعالانه در کلاس‌های درس حضور پیدا می‌کنند و به معلم خود گوش می‌دهند، معلم احساس می‌کند گفته‌هایش هدر نمی‌رود و این یک نعمت الهی برای معلم به شمار می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی
  • ۴ سبزی مفید برای سم‌زدایی بدن
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی / از نظر مطهری دیدگاه علامه سر از نسبیت در می‌آورد و حد یقفی نخواهد داشت
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • جعفری: کار بزرگی در این فصل کردیم
  • علامه مطهری شخصیت جامع علمی و بصیرتی معاصر است
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند